Friday, May 13, 2016

Entri Sentap !

Salam.

at first, siapa yang sentap ni? bukan patutnya aku ke? eh? diaaaaa?? 

once aku cakap tak suka, means TAK SUKAAA LAA KANN. ape laaa yang susah sangat nak paham. then, aku pikir aaa macam budak2 laaa.. so aku da cool down laa dari marah2, aku cakap je macam biasaa. 

bilaa aku da ok eh kau pulak tetibaa nak sentap. Blaaa macam tu je. Tanya semua tak jawab. AND kau cakap SORRYYYY kat orang yang sepatutnya. oh, kau expect orang tu nak bagi tauu kat aku, tak habis pikr laa aku pasal tu.

And one more thing, bukan setakat sentap blaa macam tu je, beberapa minit kemudian update status pulakkkk. Haih. 

RIDICULOUS TANTRUM ??? WHAT???? 

aku pulak yang macam tu. suka hati laa nak cakap apa. Macam budak2. CHILDISH ! 

Konon dulu cakap, please dont treat me like a child la. Huh. Memang pon :P  

Tadi adalah perlajalan dari fac sampai bilik yang paling jauhhhhhhhhhhhh aku pernah rasa even naik kereta. Giler laa, duduk sebelah2 tapi tak bercakap. Awkward nak mapppppssss. Nak humming lagu pun macam tak jadi. 

And aku rasa bukan aku sorang je kot yg awkward tadi sebab, dia pon macam tak selesa sebab tu nak cepat2 keluar dari kereta. Hahahahhaha.. Pastu habis semuaa barang tertinggal. Wallet la. Handphone la. 

Hah, kan tak best kalau gaduh2 :)

we dont talk anymore~~ 
we dont talk anymore~~
like we used to do~~
ok lagu sampai situ jee


No comments:

Post a Comment