Tuesday, December 9, 2014

ASSESSMENT

tadi ada lah assessment aku yang paling sempoi sekali. mana tak nya. lecturer tu just mintak biodata means siap FB, Emel, phone no. :P

lepas tu dia suruh kteorang tulis apa apa yang tak puas hati kan dia. memang tak de apa yang tak puas hati. cuma nak say sorry je. sebab ponteng class satu hari. dengan jujur nya aku cakap kat dia yang lupa isi minyak malam tu. so, kereta yg aku bawak tu tidak dapat meneruskan perjalanan untuk ke class. so, what i want to say is sorry en hafis.

sempoiii !!!