Wednesday, August 24, 2011

dont judge a BOOK by its COVER

SALAM.

ayat kat atas tu simbolik je..heehe..betul laa orang kata macam tu coz bagi aku die memang better than i thought,,sorry la salah sangka!

dan aku ta sekarang siapa yang buruk siapa yang baik..

btw,,thanks sebab tunjuk diri kau yang sebenar..:))

Friday, August 19, 2011

SELAMAT HARI RAYA





SALAM.

awal sangat ke kalau nak wish hari raya?? tapi kalau nak wish birthday tak pe kot!! hehehe..ayat takde motif,, memang aku nak wish hari raya sebab aku sangat tak sabar nak raya plus dari 1st ramadhan aku tak balik2 lagi rumah,,so,,aku nak sangat berbuka ngan
family,,

lagi best dorang kate nak shopping raya sama2 ngan aku..so,meraka se
mua tunggu aku balik...ni buat aku lagi excited nak balik..

kepada semua umat ISLAM..SELAMAT HARI RAYA saya ucapkan..hehehe.. :))

btw,raya2 gak tapi before nak balik raya bnyak assignment yang nak kena hantar..

mood raya still ada...tapi assignment menghantui aku la weii..:(
untuk kawan2 semua:)
makanan2 raya ...
wajib k makan 1st raya!!
hehe..UPIN DAN IPIN berhari raya..

lastly, SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

$$$


Sunday, August 14, 2011

lee chong wei and lin dan



SALAM..

semalam tengok match dorang agak sengit..coz dorang main 3 set..aku bangga dengan LCW...we need to support our local..even lin dan is much cuter than LCW...i admit it:))

btw,,to SARAH jangan nak bangga sangat la si LIN DAN tu....

ni ada gambar both of them.



healthy match!!

aku tengok match ni kat kedai makan,with sarah...and like usual we are the only table that girls only,,peduli apa aku...aku nak tengok gak laa....!!!


Friday, August 12, 2011

bangun sahur!!

SALAM,,

hehe..cerita lawak hari ni..ada orang nak offer aku nak kejutkan bangun sahur,,aku dah kata tak payah la nak susah..sebab roommate aku yang kejut siap pegang2 tak bangun ni die nak kejut guna enset..hahaaha..lawak yee...call tak kan boleh membuatkan aku bangun dari tido la weeii...kan aku dah cakap tak yah...buat penat je..tak de effect nye laa..hahaha..sian kau...good try!!

masa lalu!!



SALAM..

dulu waktu aku duduk hostel selalu chat kat YM..but sekarang dah tak main YM semua nak SKYPE je..ermm,,semalam roommate aku nora ajak bukak YM..aku on laa..tak sangka yang kawan aku ada gak yang on9..hhuhuhu,,best nye mengimbau kenangan..hahaha...ayat tak boleh blaa..

aku pon chat la ngan dorang ang buat la benda2 merapu seperti,,


haha..aku ngan fatin main lukis2 pulak...

:)
hai ten,,tak sabar nak raye ke??
kadang2 buat benda lama lagi best..
macam YM....

Wednesday, August 10, 2011

i need to improve my speaking skill

SALAM

i feel so embarrass towards my friends,...on my way to kfc...my friends and i have chat...then,i say something that make me just like a kid wants to speak english..
the conversation~~

...........i said it for the two times.....
for me it's nothing much..but my friends laugh at me...:(

they said that i'm suppose to say

...........i said it for the second times....

hehehe..it is just like same right??? but it's ok..i'm still learning..i'll make what they said as an advise..i need to think positive..i actually not ready for my speaking test...:(

Tuesday, August 9, 2011

hero MALAYA!



SALAM..

tengah busy2 nak siapkan kan assignment CSC ni sempat gak aku tengok twitter aku tuh..hehehe..nampak la SAFEE SALI punya tweet!!
die kate ada gambar baru..woww..!!so aku pon teringin nak upload gambar2 dia kat blog aku ni..huhu..dia kan HERO MALAYA!! aku sangat admire kat dia..kalau tengok dia main bola mesti aku yang bersemangat sampai aku boleh buat kedai makan tu macam rumah aku sendiri dah!!

tengok ea weii gambar dia!!! tapi buakn yang latest yang dia masukan kat FB laa..yang tu nak tengok sendiri k..
...♥♥...


♥HERO MALAYA

♥SAFEE SALI


ni la gaya yang paling aku suka kalau dia buat bila dia shoot and GOAL!!!!!!

pehh..memang superb arr!!


Saturday, August 6, 2011

kontot!!


hai semua,, nama saya KONTOT,,sebab dalam adik beradik saya yang lain semua ekor panjang saya je yang kontot~~hehehe...

ni kucing abang aku sebenarnye...tapi gambar ni aku yang amek...terkejut aku tgok kucing ni,,,aku cakap yang aku nak amek gambar terus je die static ang senget kan kepala die macam tu..ala-ala photogenic gitu!!..
hurm..die ni mmg pelik sikit..cube tgok betul2..kat badan dia tu ada tulisan ALLAH..tak clear sangat...sebab camera enset aku tak power pon....
adik aku yang perasan bende ni...
pastu aku nak amek gambe lagi...
ehh,,tak nak pandang pulak si kontot..macam...

maybe dalam hati dia cakap
woi!!cukup2 laa amek gambar aku...malu laaa...hehe


friends

SALAM..

aku tak tau why lately ni aku sedih sikit,,tak tau sebab ape?? tp thanks ye kawan2 sebab korang aku mampu lagi tersenyum,,,tu la gune nye kawan..nampak macam gaduh pon sebenarnye still aku sayang korang semua...

aku hilangkan sikit rase sedih ni tgok kl gangster,,,kalau aku diberi peluang untuk tumbuk muka orang macam dalm cerita tu or bunuh orang sesuka hati kan best!!!....

baru puas hati aku,,hahahahahhahahaha..

dah macam biol lak aku ni..hee..sopan sikit:)

Friday, August 5, 2011

fiction!

SALAM..

aku nak bercerita tak pandai,,
tapi aku try laa..
but actually aku memang tak pandai..tak payah laa...tp kadang2 aku rase macam nak menulis novel untuk suka2..dalam tulisan kita boleh luahkan apa yang kita rasa..maybe orang ingat cerita yang kita karang tu pasal orang lain..but for me it's gonna be more interesting if kita cerita pasal diri kita but orang tak tau..hehe


BROKEN!!

huh,,broken ke?? yup..memang pon...i don't know why?? my feeling right now is just unpredictable..i really don't know what is going now?? what happen to me??

just like the song!!

:(

Monday, August 1, 2011

walimatul urus!!

dek,,kenapa la buat muka macam tu??

abang nak masuk tak dapat ea??

kaki je la bang!!



kak.we kat belakang tu nampak excited ye


ini budak kecik yang suke ngangis and amek gambar!!

UZAIR IKHLAS

KASIH ALYA FATIHAH