Saturday, August 6, 2011

friends

SALAM..

aku tak tau why lately ni aku sedih sikit,,tak tau sebab ape?? tp thanks ye kawan2 sebab korang aku mampu lagi tersenyum,,,tu la gune nye kawan..nampak macam gaduh pon sebenarnye still aku sayang korang semua...

aku hilangkan sikit rase sedih ni tgok kl gangster,,,kalau aku diberi peluang untuk tumbuk muka orang macam dalm cerita tu or bunuh orang sesuka hati kan best!!!....

baru puas hati aku,,hahahahahhahahaha..

dah macam biol lak aku ni..hee..sopan sikit:)

No comments:

Post a Comment