Wednesday, July 1, 2015

cemas !

Salam.

hahahaha.. haih. Hari ni trial. So, aku kena bawak file g court. Ok la. Nasib baik tak lupa. Then, da sampai court Mr.L kata "you print berapa copy?" Aku cakap laa SATU. Sebab dalam surat kata nak satu je. So, dia kata nak lebih pulak, trial da nak start. Memang cuak laa kan.

Pastu, dia cakap " I need THREE more copies." macam nak nangis pun ada tau tadi. hahaha.. Then, dia cakap dia called Nurul, untuk photocopy. Nak jadi kan cerita, kalau kita tengah urgent memang macam2 masalah la kannnnnnnnnnn. Mesin pulak rosak, kertas stuck. Aku da la lambat. Geram pulak dgn mesin tu, tapi masalah berjaya diatasi. Sempat la hantar THREE copies tu kat dia. Trial pun lambat start. FUHHHH, nasib baik lega.