Sunday, February 26, 2017

Geng tengok bola !

Salam and hi !

Its soooooooooooooo much fun watched football match. Seriously. Even malam tu Melaka United kalah dengan pahang (3-1), tapi it was fun. Just aku tak suka, penyokong baling2 barang, pastu gaduh sesama sendiri, Chill la kan, kita datang nak tengok bola, bukan nak cari gaduh.

What surprise me, before ni aku ada pergi match yang JDT main, penyokong dia yang muda2 macam kasar sikit, tapi sikit je aa, yang kat melaka lain pulak, pakcik2 yang hardcore, hehehe ! Semua bahasaa laa keluar. Haih ! Dah tua pon still tak tunjuk contoh yang baik.

Next match kami nak pergi lagi. 

(18 March 2017/ Melaka United LWN PP)


ni first match yang aku tengok Melaka United lawan :)


This is my newest crush, wiwiwiwi <3 p="">




Dont be sad k, i still love you, hahaha


This is the best moment throughout the night !
I feel it !


here we go ! (cameron highlands) #notyet PART 2

Salam and hi !

Al kisah, family pon nak join trip ni, so we need a proper plan. Tak kan la ramai2 tu nak naik bas. Better drive sendiri. 

So, untuk proper plan, I  need more time, to organize this trip ! 

Haiyooo, ingat boleh la nak backpack je, redah je, but since fam nak ikut, kita tukar plan la.

Huh !

Tuesday, February 21, 2017

Rindu KK !

Salam and hi!

Since dah lama tak g holiday ni, rasa macam rinduuuuuuuuuuu sangat kat Sabah. Yela pergi last year bulan Oct, lamaa da kan. Since then, tak de pon g holiday. 

My routine everydy, check flight ticket, kot2 boleh "ter"beli and balik rumah straight pack baju and next moring, flyyyy ! How I wish.

So to ease my feeling, i think i shld post an entry of my prev trip. Tak lama pon trip tu, but its simple and nice. Under budjet, so sekarang selain short trip ke Cameron Highlands (notyet) yang still in plan, aku sekarang tengah saving untuk ke Lombok . 

Ni pon tak tau laa jadi ke tak, plan nak pergi hujung tahun ni. Insha Allah :)


Monday, February 20, 2017

here we go ! (cameron highlands) #notyet PART 1

Salam and hi !

*what ive been planning during last weekend*

Last weekend, teman mama n kazen went for a meeting. Not really a meeting actually, just listen to someone story which in any way not related to me. sigh.

During that time, my kazen ask me, eh yu, jom laa g cameron highlands ! 
eh nakk,, aku dari first year study nak g tapi kengkawan aku semuaa tak nak g sana :(

kau survey laa, berapa cost nak g sana. Me, dengan segara on google search homestay, ofcos la kan, nnti nak tido kat mana, original plan, nak pergi balik je. But since i manage to find an affordable homestay why not kita stay kan. Bak kata my kazen, kalau murah macam tu dua hari pon boleh !

To be continued, we started to talk about in again in our way to my nenek's house.
Aku betul2 nak pergi ni, last aku pergi time kita kecik2 dulu - H
Yelaa, dengan aku kan, umur dalam 5-6 tahun macam tu. - M
Tu laa, takde memory langsung.- H
Yang ada pon gambar.- M

The result of my research. Huh, nak g Cameron pun buat research tau, al maklumla, limited budget. Hehehee


1.     Go to MC (coz we're from Melaka), buy ticket to TBS or KL Central (around Rm 15 i guess sebab lama tak naik bas g sana) 
2.     Then, dari TBS/KL Central naik bas g Cameron. ( more or less RM 35 based on research)
3.     Already in Cameron (at bus station probably), take Grab car to homestay. ( not sure, but for sure less than RM 10)
4.     Check in homestay (RM55 per night) ok la kan, murahhhhhhh
5.     So, next day, from homestay to cameron highlands, kita jalan kaki je la. based on Maps, it takes 4 mins, but im not sure we will reach within 4 mins. hahaha. 
So sum up all the money needed for travel and homestay, we only need for about/ average RM 80 per person.

So now, nak survey intersting places in Cameron Hoghlands. Chiowww. Adiossss. Next entry ill prepare the tentative of the activities ! Soon.


3 months !

Salam and hi !

Now, almost three months from i started my chambering. As for now, under control, the pressure, the works, ect. Act there is no pressure at all, maybe slightly but i still can handle it. 

Based from storiessss i heard, there is some of pupil that cant handle pressure and later QUIT his/her chambering. For me, as for now, kau nak belajar kan, just take it as a learning process, ofcos tak semua kita tahu, and ofcos we did mistakesssss. but as long as u willing to learn, the pressure is doesnt matter. 

Just like my master alwayssss said (i said alwayssss), this is not easy, this profession is not easy but as long as u can handle and overcome the problems, u will success. i remind u there is no shortcut to achieve something. 

As the time goes by, i think that im in love in this profession, but im not sure whether to proceed to be a lawyer or not. yaa, sometimes in love also had some confusion. what i know, ive to finish my chambering !