Thursday, November 24, 2011

Air

SALAM

haih.. aku tersangat la hauss sampai terbangun. then, g pinjam roommate nye heater g masak air...sedeyy :(

pastu dah tak boleh tidur.. nak tunggu air sejuk lagi.. macam2 la aku ni..

dulu pon masa kat hostel sekolah dulu pon pernah gak macam ni.. lagi best.. aku tibai je sesape nye air.. selalu jadi mangsa pikah and budak junior..

dah macam unta kat padang pasir la pulak aku ni.. tapi hauss ni memang buat aku betul2 tak selesa. :(

sekarang ni air pon dah sejuk.. boleh laa.. aku minum banyak2.


character melalui NAMA

SALAM.

tadi ada orang salah panggil nama aku.. cuba teka nama apa???

ANIS. :)

pikah punya sengal cakap macam ni "eeuuu,, tak sesuai langsung. ANIS ni untuk orang lembut2 je. kau tak ok "

:( laa yeke.. tapi serius.. kelakar sangat laaa kalau nama aku anis.. kihkih.

betul laa. nama ada kena mengena dengan character . it's ok.. mas ok gak apa??

eehh.. family panggil AYU tau.. jangan terkejut. huahua

Tuesday, November 22, 2011

thanks ye EX roommatess

SALAM..

semalam adalah perlawanan bola yang paling best yang pernah aku tengok sebelum2 ni. :)

tahniah harimau muda kerana dapat tewaskan Indonesia. best sangat lebih2 lagi tengok kat kedai makan ramai2.. walaupon kita tak kenal tapi kita ada semangat yang sama.

bila goal jerit sama2. but ada jugak yang aku tak suka time tengok bola ni.. erm, perut sakit laa,, jantung macam nak terKELUAR laa.. macam2 lagi laa... geram..

ingat lagi pesan ibu aku.. act ibu is not my real ibu.. coz she act is my aunt.

"korang nak tengok bola tu jangan laa nak bodoh2 kan pemain tu... penat dorang main tu.. :) "

kelakar laa bu,

ingat lagi.. waktu BB goalkan yang last tu.. rasa happy sangat sampai rasa nak lompat2 jee.. tapi orang ramai laa.. segan

aku dengan NORA siap feeling2 nak nangiss... :D sebab terlalu happy. syukur jugak pada Allah Malaysia menang malam tu.. baru diam sikit orang2 kat Stadium Bung Karno tu..

♥muslim ahmad

♥nazmi faiz mansor


dah laa game samalam lama gila.. tapi puas hati laa.. and i'm very proud to be a MALAYSIAN.








Thursday, November 17, 2011

AAAUUUUmmmMMMM!!

SALAM.

hari yang happy.. dah dapat lesen P. dah potong rambut. malam ni lagi happy sebab ni haah.

HARIMAU MALAYA menang!!!

yess.. kita Malaysia memang patut menang. and tak patut kita kalah dgn Indonesia..

aku, abah, awe, amy yelaa menjerit,, riuh satu kampung.. ibu boleh rileekk je tidur.. fuhh nasib baik tak kena marah.. hehe

yuupp.. kita perlu berterimakasih pada SYAHRUL AZWARI IBRAHIM
minit ke 18
jersy 18
umur 18
terbaikk.. <3<3


yang ni wajib tengok.. huahuahua.. tak de kena mengana.. tapi nak jugak masukan gambar diaa..

act, khairul fahmi malam ni bnyk menyelamat kan keadaan..tq

sayangharimaumalaya
sayangsafeesali
sayangmuslimahmad




Sunday, November 13, 2011

kelamaan

SALAM

dah lama rasanye tak update blog ni.. maybe cuti2 ni tak de cerita yang menarik pon nak story...
tak de sakit2 hati.. happy je..

mane tak.. aku asyik la pergi berjalan dengan dak awe.. bestt...
aku nak upload laa gambar2 time raya AIDILADHA..

gambar ni agak laa loghat,, siap nak nak pegang2 pokok la bagai.. dah le pakai semua hitamm..
jubah?? ermm.. 1st time pakai waktu raya... :)

ni emy yang snap.. budak laki yang kaki patah kat gambar di bawah.. dia kata artistic! yolaa.. bagikan.. oppsss,,ade pulak motor merah sekali...


kenapa laa dengan muka masing2 tu... ni laa emy. baju putih tu Fatin. motor tu dak awe nye laa..

sweet tak?? hehe,, main tulis2 nama atas pasir.. nama aku sorang je laa..

white & black.

ingat masa kecik2 aku dgn fatin main pasir..

hahaha bocor rahsia..

tu dia adik aku yang pakai baju warna merah..kaki patah tu suhaimi, jelir lidah tu dak hawa, owner motor kat belakang tuu..
me and my lil sis.

nampak tak motor kat belakang tu..

yeahhh! that's mine.

kaki ayam???

yess.. sebab kami semua pakai seliper jee.. huahua