Tuesday, December 9, 2014

ASSESSMENT

tadi ada lah assessment aku yang paling sempoi sekali. mana tak nya. lecturer tu just mintak biodata means siap FB, Emel, phone no. :P

lepas tu dia suruh kteorang tulis apa apa yang tak puas hati kan dia. memang tak de apa yang tak puas hati. cuma nak say sorry je. sebab ponteng class satu hari. dengan jujur nya aku cakap kat dia yang lupa isi minyak malam tu. so, kereta yg aku bawak tu tidak dapat meneruskan perjalanan untuk ke class. so, what i want to say is sorry en hafis.

sempoiii !!!

Thursday, April 24, 2014

GIVE UP

Salam. 

Maybe we're not meant to be. Its okay. Ill be fine. But i just felt disappointed because you erased me in your whole life. Ceh! Kenapa lah nak buat sampai macam tu. What for? Now its the time for me to move on. Biarlah tak de BF pon kat Unisza ni. At least, aku kena lupakan kau. Dulu aku ingat kita takkan contact lagi. But at that time, something make us reconnected. But then, its comes to end. 

Only beautiful at the beginning. Its only for a few minute in my life. Then youll be disappear AGAIN
Its true. The movie that i watched, its the same. One sided love is not easy and its only give us hope and ended with hurting our feeling. 

To you,
Sorry if i made you uncomfortable. even though i dont know what ive done to you. But once again Im sorry.

Thursday, March 13, 2014

balik melaka

Salam.

Yuhuuu..balik melaka dah. Free je..sape tak nak oiii.. Wiwiwiwi

Saturday, March 1, 2014

Kalau dah Jodoh

Salam.

Macam pelik kan, tapi tu lah namanya jodoh. Kita tak cari tapi datang depan mata. Yang kalau kita try hard to get it, err, jangan harap la nak dapat. Tu memang permainan dia. Walau bagaimanapun, aku still ke kena start all over again. Buat2 macam tak kenal, and try contact dia balik. Hahahahaha.

Kenapa lah aku dapat tau yang dia dah tukar no. Supposedly aku memang tak kan tau sampai bila2 kalau dia tukar no. Haih. Tu la kan.

Lain yang aku cari lain yang aku jumpa. Aku rasa this is the time. Cewahhh!

Rasa nya plan aku yang ni berjaya ke? before ni pernah je contact dia, bukan dia tak layan tapi aku yang tak tau nak cakap apa. Maybe that time is not a right time for me to get to know him.

Aku takut juga nak contact tapi since dia daa post macam tu, apa salahnya kalau aku cuba. I only want to be his friends. For now, not more than that. ONLY friend.

Aku still ingat lagi no lama dia. Tapi dia dah tak guna kot. Aku berterima kasih dengan kewujudan Whatsapp ni. Sebab aku tau yang mana no yang dia guna. Owhhhh :)

Tata, nanti update lagi!