Saturday, March 1, 2014

Kalau dah Jodoh

Salam.

Macam pelik kan, tapi tu lah namanya jodoh. Kita tak cari tapi datang depan mata. Yang kalau kita try hard to get it, err, jangan harap la nak dapat. Tu memang permainan dia. Walau bagaimanapun, aku still ke kena start all over again. Buat2 macam tak kenal, and try contact dia balik. Hahahahaha.

Kenapa lah aku dapat tau yang dia dah tukar no. Supposedly aku memang tak kan tau sampai bila2 kalau dia tukar no. Haih. Tu la kan.

Lain yang aku cari lain yang aku jumpa. Aku rasa this is the time. Cewahhh!

Rasa nya plan aku yang ni berjaya ke? before ni pernah je contact dia, bukan dia tak layan tapi aku yang tak tau nak cakap apa. Maybe that time is not a right time for me to get to know him.

Aku takut juga nak contact tapi since dia daa post macam tu, apa salahnya kalau aku cuba. I only want to be his friends. For now, not more than that. ONLY friend.

Aku still ingat lagi no lama dia. Tapi dia dah tak guna kot. Aku berterima kasih dengan kewujudan Whatsapp ni. Sebab aku tau yang mana no yang dia guna. Owhhhh :)

Tata, nanti update lagi!

No comments:

Post a Comment