Tuesday, December 13, 2011

something new :)

SALAM

nak share dengan semua tentang satu word ni :) baru belajar excited laa.

LAYMAN = someone is don't know any knowledge about LAW.

ada 1 class ni, lecturer die nama Madam Nazida dia tanya laa.. "sape tau maksud layman? " sorang pon sure laa tak tau .. die pon kata laa... watak sendiri pon tak tau means die cakap kiteorang semua ni tak de knowledge tentang law laa.. hehe.. act memang betul pon.. dah 1 sem belajar pon still blur :/

lepas beberapa minit lepas die bagi meaning layman tu.. die ade tanya lagi 1 term law ni.. semua senyappp jeee... hehe.. seperti biase :) pastu ayat Madam Nazida memang tak bolehh tahan laa..

" *die senyum* HEE,, AWAK SEMUA MEMBAWA WATAK LAYMAN DENGAN SANGAT BAIIKKK!!"

madam nak perli pun agak2 laa... hahaha :)

layman pun layman laaa

best class madam ni. waktu first class die,, die dah suruh buat someting yang sebijik macam budak tadika.. :)

"how come you all semua passed 038?? lakuna pon tak tau" madam N

hehe.. aku tak pernah dengar pun lakuna tu?? ape tu?? makanan ke?? binatang ke??

"ok, i nak semua tulis ape yang i cakap,, AS A FUTURE LAWYER I DON'T KNOW LAKUNA MEANS GAP" Madam N..

macam tadika kan?? aku rasa anak buah aku pon buat macam ni agak nye..

dalam sehari banyak jugaakk laa kena tulis macam tu kat atas note die :) it's ok, kenangan



Friday, December 9, 2011

Palace Of Justice

SALAM.

punya la bersemangat aku nak g POJ,, last2 hampeh... rasa macam banyak bergambar dari nak melawat tempat tu.. hehe

masuk la court yang ade hakim.. of course la kann... seram pulak aku tengok.. kesian kat lawyer tu kena soung dgn judge..

lantak laa.. ni gambar2 nye.. act banyak tapi malas la upload,, sikit2 dah la eaa..

ok.. firstly,, aku nak cakap.. mata aku pandang mane tu.. banyak sangat ke camera,, huh.. :)
Fikah Nad Me Mira


aku betul2 kat depan POJ.. nampak kan?? istana keHAKIMAN



haihh la classmetes ku yang tersayang.. comell nye buat gaya macam tu :)
ni semua azri punya pasal la ni.. dah terserlah ke-hyper active-an kamu semuaa.. hahaaha
budget rajin la tu.. konon amek gambar dengan banyak2 buku.. elehhh
heehe.. nasib baik still remember.. kan kau rindu Mr. lawyer tu kann??


syafiq,, awat laa hang buat muka macam tu??? awek kan depan ni dah comell dahh.. kacau betull





Thursday, November 24, 2011

Air

SALAM

haih.. aku tersangat la hauss sampai terbangun. then, g pinjam roommate nye heater g masak air...sedeyy :(

pastu dah tak boleh tidur.. nak tunggu air sejuk lagi.. macam2 la aku ni..

dulu pon masa kat hostel sekolah dulu pon pernah gak macam ni.. lagi best.. aku tibai je sesape nye air.. selalu jadi mangsa pikah and budak junior..

dah macam unta kat padang pasir la pulak aku ni.. tapi hauss ni memang buat aku betul2 tak selesa. :(

sekarang ni air pon dah sejuk.. boleh laa.. aku minum banyak2.


character melalui NAMA

SALAM.

tadi ada orang salah panggil nama aku.. cuba teka nama apa???

ANIS. :)

pikah punya sengal cakap macam ni "eeuuu,, tak sesuai langsung. ANIS ni untuk orang lembut2 je. kau tak ok "

:( laa yeke.. tapi serius.. kelakar sangat laaa kalau nama aku anis.. kihkih.

betul laa. nama ada kena mengena dengan character . it's ok.. mas ok gak apa??

eehh.. family panggil AYU tau.. jangan terkejut. huahua

Tuesday, November 22, 2011

thanks ye EX roommatess

SALAM..

semalam adalah perlawanan bola yang paling best yang pernah aku tengok sebelum2 ni. :)

tahniah harimau muda kerana dapat tewaskan Indonesia. best sangat lebih2 lagi tengok kat kedai makan ramai2.. walaupon kita tak kenal tapi kita ada semangat yang sama.

bila goal jerit sama2. but ada jugak yang aku tak suka time tengok bola ni.. erm, perut sakit laa,, jantung macam nak terKELUAR laa.. macam2 lagi laa... geram..

ingat lagi pesan ibu aku.. act ibu is not my real ibu.. coz she act is my aunt.

"korang nak tengok bola tu jangan laa nak bodoh2 kan pemain tu... penat dorang main tu.. :) "

kelakar laa bu,

ingat lagi.. waktu BB goalkan yang last tu.. rasa happy sangat sampai rasa nak lompat2 jee.. tapi orang ramai laa.. segan

aku dengan NORA siap feeling2 nak nangiss... :D sebab terlalu happy. syukur jugak pada Allah Malaysia menang malam tu.. baru diam sikit orang2 kat Stadium Bung Karno tu..

♥muslim ahmad

♥nazmi faiz mansor


dah laa game samalam lama gila.. tapi puas hati laa.. and i'm very proud to be a MALAYSIAN.








Thursday, November 17, 2011

AAAUUUUmmmMMMM!!

SALAM.

hari yang happy.. dah dapat lesen P. dah potong rambut. malam ni lagi happy sebab ni haah.

HARIMAU MALAYA menang!!!

yess.. kita Malaysia memang patut menang. and tak patut kita kalah dgn Indonesia..

aku, abah, awe, amy yelaa menjerit,, riuh satu kampung.. ibu boleh rileekk je tidur.. fuhh nasib baik tak kena marah.. hehe

yuupp.. kita perlu berterimakasih pada SYAHRUL AZWARI IBRAHIM
minit ke 18
jersy 18
umur 18
terbaikk.. <3<3


yang ni wajib tengok.. huahuahua.. tak de kena mengana.. tapi nak jugak masukan gambar diaa..

act, khairul fahmi malam ni bnyk menyelamat kan keadaan..tq

sayangharimaumalaya
sayangsafeesali
sayangmuslimahmad




Sunday, November 13, 2011

kelamaan

SALAM

dah lama rasanye tak update blog ni.. maybe cuti2 ni tak de cerita yang menarik pon nak story...
tak de sakit2 hati.. happy je..

mane tak.. aku asyik la pergi berjalan dengan dak awe.. bestt...
aku nak upload laa gambar2 time raya AIDILADHA..

gambar ni agak laa loghat,, siap nak nak pegang2 pokok la bagai.. dah le pakai semua hitamm..
jubah?? ermm.. 1st time pakai waktu raya... :)

ni emy yang snap.. budak laki yang kaki patah kat gambar di bawah.. dia kata artistic! yolaa.. bagikan.. oppsss,,ade pulak motor merah sekali...


kenapa laa dengan muka masing2 tu... ni laa emy. baju putih tu Fatin. motor tu dak awe nye laa..

sweet tak?? hehe,, main tulis2 nama atas pasir.. nama aku sorang je laa..

white & black.

ingat masa kecik2 aku dgn fatin main pasir..

hahaha bocor rahsia..

tu dia adik aku yang pakai baju warna merah..kaki patah tu suhaimi, jelir lidah tu dak hawa, owner motor kat belakang tuu..
me and my lil sis.

nampak tak motor kat belakang tu..

yeahhh! that's mine.

kaki ayam???

yess.. sebab kami semua pakai seliper jee.. huahua






Wednesday, October 26, 2011

Zoo Melaka

Salam.

hari deepavali tu aku dengan kazen, Hawa pegi Zoo.. aku yang ajak.. ni semua sebab aku rase dah lama sangat tak pegi Zoo..

last aku pegi waktu kecik...tak tau laa bile??? hikhik

aku upload gambar laa ek.

double A
Ayu
Awe

:)
hah,,kat sini laa aku dengar swan kentutt...hehe

siap gelak2 dengan budak2 tadika tu..

haha..korang pernah dengar swan kentut..
aku pernah..hikhik
dalam banyak2 gambar. gambar ni paling real laa.. pandai ular ni.. aku nak snap gambar die datang dekat pulakk.. good!!

dear Tiger,,

why???
ish..aku punyela nak tengok die. die boleh pulak dok jauh2..

dok je la berendam kat waterfall tu..

gggrrrrr
entah ape entah name burung ni.. tapi aku suke! mata die warna merah and jambul die cantik sangat.

tak clear laa dalam gambar..

nak tengok??

g Zoo melaka, tengok sendiri.


lepas dah penat jalan2 kat zoo.. perut pon dah main lagu hard core ni.. kami ke RFC, stand for Radix Fried Chicken.

ni first time aku makan kat RFC.. sedaappp.. yumm yummm yumm,!


thanks to Nurhawa.. sebab bawak aku g jalan2.. nanti kite pagi lagi ea!
selamatharideepavali








.


Monday, October 24, 2011

return

SALAM

lama aku tak update blog ni.. busy laa... hari ni aku tulis gak.. ada sebab.. lama dah aku tak tulis pasal sorang budak ni.. aku prefer panggil DIA je..

kebetulan ke apa entahh?? kenapa la aku boleh jumpa DIA balik??? dah lama aku tak amek tau pasal DIA. nak kebetulan pon atas motor.. ermm, bawak motor slow2.. ingat aku tak nampak ke??

aku tak tau la mood aku sekarang.. dulu ye memang aku nak jumpa DIA.. tapi bukan lagi sekarang..
sekarang dah lain..

CONFUSED:(


Tuesday, October 18, 2011

first ACCIDENT

SALAM.

hari ni birthday mak aku..tapi tak tau laa apa punya sueyy.. aku boleh accident laa pulakk..selalu dulu aku selalu jatuh motor sebab jatuh sendiri..

but not in this case...aku boleh pulak pergi langgar kereta pak cik ni..punya la seram,...sampai menggigil badan aku..ni semua sebab aku tak pernah langgar orang tau..

ni laa experience baru aku sepanjang cuti sem yang pendek ni...

aku tak de laa cedera teruk sangat tapi bila dah malam ni start laa sakit.. sampai aku terpaska makan penadol extend.. huhu.. dah macam orang tua.. hikhik..

FYI, accident tu bukan salah aku k.. walaupon aku yang langgar die tapi die yang masuk salah jalan..aku betul ea..aku tau undang2 tau..

huahuahua.

Friday, October 7, 2011

SALAH cakap!


SALAM.

hari tu aku duduk rumah along aku kat AIR MERBAU.. tetiba abang aku datang.. tapi aku prefer panggil die bancik..:)

"panas kan long! dapat cendol sedap ni" ayat bancik laa.. along pon bangun bagi die duit.. along tengah kusyuk dari pagi dia main ANGRY BIRD.. hehe

bancik balik dia tak bawak pon cendol.. dalam hati aku nasib baik tak de sebab aku memang tak suka makan cendol pon.. dia beli ABC je.. ok laa.. lama aku tak makan..

aku makan ABC sambil main ANGRY BIRD.. sama la macam along aku.. anak buak aku yang KASIH tu sebuk kat sebelah aku sebab nak mintak main game.. uhh.."tak boleh!! acik nak main"
aku bahasa kan diri aku acik kat anak buah aku..:)

tengah best2 aku main tetiba dak KASIH tanya kat aku " Acik!! ni kan orang panggil LANCAU??

aku jadi blur waktu dia tanya tu.. sipa aku tanya balik... LANCAU??

waktu along aku da gelak da..

baru aku perasan.. die nak cakap CINCAU tapi salah.. tercakap LANCAU lak..
haihh..apa la kakak...adik aku dah tertonggeng2 gelak kan die...

dah le dia tanya aku dengan muka SELAMBER je..ermmm...

along aku siap cakap kat dak kakak "kak, kau jangan tanya orang macam tu kak.. buat malu mama je" dia dengan muka sempoi..senyum jee...

kakak yang mana?? tu gambar dengan aku kat profile tu..:) hah.. ni dia.. KASIH ALYA FATIHAH.

Sunday, October 2, 2011

sampai sudah

SALAM.

finally, sampai gak aku kat rumah.. and opcos laa kat jasin,MELAKA..

yahoo..sungguh seronok...wink.wink :)

Thursday, September 29, 2011

erti kemerdekaaan!



SALAM..


this is the time that i'm waiting for... final exam for sem one.. yahooo!! at last, i'm free.. syok nye..nak cerita yang syok2 dulu..bawah baru nak tulis the sad story...:(

this is the real freedom even for one and a half month.. it's ok..
huh,, kalau boleh aku nak lompat macam nih.. hehe... sangat la happy :)

memang la sekarang nih best tapi,


bak kata lecturer aku mr.IRMO "sekarang kamu memang la happy tapi jangan lupa about your result" huhu.. sir, spoil la..


ini lah dikatakan freedom bagi seorang student... lepas final EXAM!! time ni la kita ENJOY..
next sem ada azam baru..bak kata kawan nora, AMYRAH ikrar baru..hahah
yoss je.. biasa le tu.. memang tiap2 kali nak start study aku akan azam baru tapi ermmm.. macam tu gak laa!! haihh,,

the sad story is..........

next sem ,, aku kena tukar roommate and for sure la dapat bilik baru..semoga aku boleh still buat benda yang aku selalu buat with my roommtaes now...

hangout kat TUTTI FRUITTI

pergi GIANT beli barang mandi and ect

di JAYA JUSCO bukit raja..kami tengok wayang


lepak kat mamak depan rumah NORA..

and nasi lemak yang sedap..mak NORA selalu bawak.

tengok AMALIN and SARAH yang kelakau..huahua

.
.
.
.
.
.

tak tau la next sem dapat tak buat macam ni lagi... just wait and see! see yaa next sem..
but i still update this blog since mana tau ada benda yang happen during this break sem..

sedihdalamgembira



Friday, September 23, 2011

layan!!

SALAM

aku sanggup tahan mata sebab nak tengok cerita ni..
tak kisah laa muka die tah sehensem mane...tapi die tinggi tu menyebabkan aku sanggup tunggu sampai 4 JAM!! weiii...lebam mata aku!!





cerita ni totally lagi best dari ayat2 cinta..bagi aku laa....sangat best weii...sungguh menyentuh perasaan..haha..serious..!

dalam cerita ni gak menunjuk kan kalau ada jodoh tak ke mana!! so,just wait k.. haha

Wednesday, September 21, 2011

exam week!!

SALAM.

haihh,,this week exam..7 paper 2 minggu..tapi yang sedih nye lepas exam tu boleh terus balik..kena stay pulak seminggu..nak dok sini lagi buat ape??

aku nak balik laa..!! ee,,bukan ade nak buat ape pon...erm ada la 1. g tengok wayang cerita hantu with nad. tu pon kalau jadi laa...just wait and see.

baru 1 paper je yang lepas. tu pon LAW 038. tomorrow, BEL 260.
hopefully soalan die ok2 laa...doa je laa..and lastly tawakal pada ALLAH.

BEL ok lagi..aku risau kat LAW je..sebab banyak yang nak kena hafal..plus in English lagi.. name dah laa payah2 nak ingat...ermm,,dengan bahasa2 latin die yang aku memang tak pernah tau laa..haihh..sabar laa.bukan nya lama 1 sem je lagi..

tough and focus!

semuabolehsettle.

Tuesday, September 20, 2011

suka2


tak de kerja + kerja gila!!

SALAM!!



ok,,mula2 buat benda merepek ni!! nampak tak name sarah nora and aku (mas)..
poyo jeee...kalau boleh nampak tengok laa..
haha..ni rahsia kami...
memang tak de kerja nak buat benda2 nii...

then,,kami buat kerja gila laakk..

kiteorang g tengok cerita HANTU,,

SETAN FACEBOOK..
serious seram weyy..pasal FB pon boleh buat cerita!!

..
..........

tengok laa cerita ni...special for those yang suka hack2 FB orang..jangan buat tauu...thanks laa kawan2 ajak aku tengok cerita ni...memang best jerit2 malam2...


movie2malam2sangatlabest



Friday, September 16, 2011

overnight!

SALAM
semalam aku and roommates overnight kat KFC..konon nye nak study laa for final exam..cehh, KFC lagi tuh....
aku malin sara and nad yang g...dari pukul 9 p.m - 6 a.m..


punya la ngantuk waktu tu..dengan tak de hiburan,coz tak bawak lappy..
sara cakap kat aku distraction..haha
kan aku daa mengantuk...sian die terpaksa teman aku tido kat atas sofa KFC yang keras tu..
tapi nak buat macam mana da ngantuk kan...aku dengan nad je yang tidur....
tapi kejap je pon....aku laa..nad lama rasanye.

aku pon tak tau la macam mana aku boleh hilang rasa segan untuk tidur kat situ..haihh.
apa la aku ni....tapi waktu tu memang laa tersangat ngantuk!


hehe..bangun je tidur sara ajak aku breakfast..wow,,first time wehh breakfast kat KFC..actually bukan breakfast sangat laa..boleh gak di consider sebagai sahur cos besok tu aku puasa..
aku makan twister apa ntah..yang macam kat dalam pic tu laa..same!

punye la nak sangat overnight..sampai balik hostel ngantuk giler...time tu dah masuk da waktu subuh..then,sampai je bilik aku dengan dorang semahyang dulu and continue la tidur*

top up balik laa...elok la punye tidur sampai azan zohor baru aku sedar!
bangun tu rasa macam bak pecah kepala, maybe tidur lama sangat kot!!...

pasni dah tak nak buat daa,,keje2 macam tu..tapi kalau tak buat sekarang bila lagi..so, aku dah try and aku pon daa tak nak buat lagi...huahua...cukup sekali..kenangan kan??



around the corner!

SALAM..

uhh,,final dah nak dekat..study cam hampeh...aku sure kena buat betul2..plus aku budak asasi kan,,tak tau lagi mane arah tuju..

MUET lagi..tapi aku bersyukur kepada ALLAH kerana dengan izinnye aku dapat tukar tempat MUET aku ke JASIN...

2 days to go..and aku still on9..tengok movie,,

mata ni pon daah sakit ngadap laptop lama2..haiihh..nak g STUDY la...

LAW awat laa hand ni banyak sangat nak kena hafal and btw name philosopher yang banyak2 tu tak sedap pon,,hahaha...


JUSTICE, FREEDOM AND EQUALITY. :)

Tuesday, September 13, 2011

weii,,aku ingat kat KORANG!!

video
video ni aku yang buat..tapi dah lame daa..tadi aku baru lepas tengok cerita 3 idiots..so sweet diorang nye FRIENDSHIP.. tetibe aku nak tgok video nii...

waktu tengok video ni aku senyum..tapi macam nak nangis tak tau kenape???

friendship memang susah nak lupa!! even semua dah dok jauh2...aku ingat lagi masa kat hostel..prep..ponteng class...stay up..nyanyi2...study group..g perhimpunan lambat...diri kat persada....tunggu gary time nak balik wajib..

rindunye nak buat semua tu...how i wish can go back to the past..

Monday, September 12, 2011

bruno mars

video

nice song and nice animation.. ni aku tujukan untuk semua roommates aku since dalam video ada 4 orang!! so sweet...love my bro, BRUNO MARS...

Saturday, September 10, 2011

STALKER

video
kepada stalker2 terhebat,,NORA!! lagu ni untuk kau..haha...haih lagu ni......:))

1 SYAWAL

SALAM
hehe..raya pon daa lama lepas tapi POYO baru nak update hari hi..haha..
suka aku laa nak update bile pon :)

ni laa pakaian rasmi aku di pagi hari raya yang pertama..
COKLAT,,serious aku memang tak pernah pakai baju warna coklat firts raya..

ni MAMA..mama pon pakai coklat..kami tak rancang but in the end sama laa pulak..
mama beli kat MELAKA..aku beli kat SHAH ALAM...
jodoh apa nak kata!!
ni sepupu aku FATIN..ni buat comel laakk..hehe...final kita nak dekat ni..tapi raya tetap raya..kan??


ni lagi sorang cousin aku HAWA..kemas tak dia pakai shawl tu..haha..saje tanya..aku yang pakaikan...WOW! pink laa dia!




gambar2 ni semua pagi raya.....





Friday, September 9, 2011

penyeri RAYA

SALAM,,

hah,,ni laa penyeri raya aku,,hahaha..macam kelakar je,,dia 2 orang ni kalau bergabung aku boleh gelak sampai sakit2 perut..huhu...
baju kemeja tu ABAH and baju hitam tu POKDE..

ABAH: terima kasih sebab paham kami semua and defend kami dari serangan mak2 .. hahaha
erm,,lagi satu terima kasih gak sebab bawak kami pergi tengok HANTU BONCENG :))


POKDE: haihh tak tau nak cakap...bila orang tengah penat2 pon bila dok dengan dia mesti lupe penat2 tu sebab nak dengar cerita dia yang tak logik langsung tu....even,,kalau tgh tak de mood pon sure nak gelak gak kalau dia start cerita....

raya tahun ni memang sangat BEST!! thanks to kamu ye!!


Wednesday, September 7, 2011

again!


SALAM

for the 2nd time i want u guys to think about this situation!

lelaki suppose orang yang protect perempuan..but if LELAKI yang buat perempuan menangis.. ni bukan case couple2 semua tu ea..pls.. ni pasal seorang LELAKI yang suka buat perempuan sakit hati and even MENANGIS..mean kan??
sampai macam tu...dah2 laa tu..aku tau benda tu biasa tapi bila kau cakap tu still sakit hati..to that GIRL.. i'm sorry because i can't do anything to help u..erm..tabah je laa..

ape punye LELAKI laa...sorry to say that..tapi tak semua LELAKI macam tu right??

certain je laa..aku share ni sebab benda ni jadi kat depan mata aku =,=


Tuesday, September 6, 2011

think!


SALAM

hari nak suruh kamu2 semua fikir sikit..k..
huhu..ye ke??
but guys still need girls in their life!!

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
so,,lu fikir la sendiri!!


Monday, September 5, 2011

wahh!!

SALAM

malam ni tetibe je aku nak conteng2 kat blog ni..tapi tak de motif..tu yang pelik :)

HANDSOME ( tag H) : Mohd Elyias Hamdan
ATTRACTIVE ( tag A ) : Mas Haslinda Anuar
BEAUTIFUL ( tag B) :نرال هانافي
CUTE ( tag C ) : Cahaya Peraturan
HUMBLE ( tag H ) : Siti Hajar Aishah
INTERESTING ( tag I ) :Nora Izzaty
LOVABLE ( tag L ) : Lily Suryani
KIND ( tag K ) : Prince Noha
SECRETIVE ( tag S ) : Fatynn Syahirah
SEXY ( tag S ) : Nuur Syafiqah

ni adalah tag dari FB..so,,memang tersangat lah kelakar and pelik..btw yang first tu..wowww!! haha..


Sunday, September 4, 2011

ZIZAN,,hantu bonceng

SALAM


hahaha,,raya2 aku g tengok movie..memang terbaikk laa...cerita HANTU BONCENG!!
yang zizan berlakon tu..erm,,sebelum masuk masuk panggung kena amek dulu gambar dengan ABANG aku ni hahaha..



dengan dak awe...makan meggi je..dari pukul 9.30-12.30.. hantu bonceng punye pasal..semua boleh..





sorry bah,,abah kena join sekali dengan kami..hehe...alamak..!! seliper jamban sape lak ni??


HANTU BONCENG!! memang tersangat laa best,,mula2 aku pikir aku ni nanti sure tertidur coz dah pukul 12.30 a.m...
tapi bila masuk panggung asyik tergelak je sampai terlupa dah pagi..
pape pon ZIZAN memang terbaik laa!!!

Wednesday, August 24, 2011

dont judge a BOOK by its COVER

SALAM.

ayat kat atas tu simbolik je..heehe..betul laa orang kata macam tu coz bagi aku die memang better than i thought,,sorry la salah sangka!

dan aku ta sekarang siapa yang buruk siapa yang baik..

btw,,thanks sebab tunjuk diri kau yang sebenar..:))

Friday, August 19, 2011

SELAMAT HARI RAYA





SALAM.

awal sangat ke kalau nak wish hari raya?? tapi kalau nak wish birthday tak pe kot!! hehehe..ayat takde motif,, memang aku nak wish hari raya sebab aku sangat tak sabar nak raya plus dari 1st ramadhan aku tak balik2 lagi rumah,,so,,aku nak sangat berbuka ngan
family,,

lagi best dorang kate nak shopping raya sama2 ngan aku..so,meraka se
mua tunggu aku balik...ni buat aku lagi excited nak balik..

kepada semua umat ISLAM..SELAMAT HARI RAYA saya ucapkan..hehehe.. :))

btw,raya2 gak tapi before nak balik raya bnyak assignment yang nak kena hantar..

mood raya still ada...tapi assignment menghantui aku la weii..:(
untuk kawan2 semua:)
makanan2 raya ...
wajib k makan 1st raya!!
hehe..UPIN DAN IPIN berhari raya..

lastly, SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

$$$