Friday, September 16, 2011

overnight!

SALAM
semalam aku and roommates overnight kat KFC..konon nye nak study laa for final exam..cehh, KFC lagi tuh....
aku malin sara and nad yang g...dari pukul 9 p.m - 6 a.m..


punya la ngantuk waktu tu..dengan tak de hiburan,coz tak bawak lappy..
sara cakap kat aku distraction..haha
kan aku daa mengantuk...sian die terpaksa teman aku tido kat atas sofa KFC yang keras tu..
tapi nak buat macam mana da ngantuk kan...aku dengan nad je yang tidur....
tapi kejap je pon....aku laa..nad lama rasanye.

aku pon tak tau la macam mana aku boleh hilang rasa segan untuk tidur kat situ..haihh.
apa la aku ni....tapi waktu tu memang laa tersangat ngantuk!


hehe..bangun je tidur sara ajak aku breakfast..wow,,first time wehh breakfast kat KFC..actually bukan breakfast sangat laa..boleh gak di consider sebagai sahur cos besok tu aku puasa..
aku makan twister apa ntah..yang macam kat dalam pic tu laa..same!

punye la nak sangat overnight..sampai balik hostel ngantuk giler...time tu dah masuk da waktu subuh..then,sampai je bilik aku dengan dorang semahyang dulu and continue la tidur*

top up balik laa...elok la punye tidur sampai azan zohor baru aku sedar!
bangun tu rasa macam bak pecah kepala, maybe tidur lama sangat kot!!...

pasni dah tak nak buat daa,,keje2 macam tu..tapi kalau tak buat sekarang bila lagi..so, aku dah try and aku pon daa tak nak buat lagi...huahua...cukup sekali..kenangan kan??



No comments:

Post a Comment