Wednesday, September 21, 2011

exam week!!

SALAM.

haihh,,this week exam..7 paper 2 minggu..tapi yang sedih nye lepas exam tu boleh terus balik..kena stay pulak seminggu..nak dok sini lagi buat ape??

aku nak balik laa..!! ee,,bukan ade nak buat ape pon...erm ada la 1. g tengok wayang cerita hantu with nad. tu pon kalau jadi laa...just wait and see.

baru 1 paper je yang lepas. tu pon LAW 038. tomorrow, BEL 260.
hopefully soalan die ok2 laa...doa je laa..and lastly tawakal pada ALLAH.

BEL ok lagi..aku risau kat LAW je..sebab banyak yang nak kena hafal..plus in English lagi.. name dah laa payah2 nak ingat...ermm,,dengan bahasa2 latin die yang aku memang tak pernah tau laa..haihh..sabar laa.bukan nya lama 1 sem je lagi..

tough and focus!

semuabolehsettle.

No comments:

Post a Comment