Thursday, September 29, 2011

erti kemerdekaaan!



SALAM..


this is the time that i'm waiting for... final exam for sem one.. yahooo!! at last, i'm free.. syok nye..nak cerita yang syok2 dulu..bawah baru nak tulis the sad story...:(

this is the real freedom even for one and a half month.. it's ok..
huh,, kalau boleh aku nak lompat macam nih.. hehe... sangat la happy :)

memang la sekarang nih best tapi,


bak kata lecturer aku mr.IRMO "sekarang kamu memang la happy tapi jangan lupa about your result" huhu.. sir, spoil la..


ini lah dikatakan freedom bagi seorang student... lepas final EXAM!! time ni la kita ENJOY..
next sem ada azam baru..bak kata kawan nora, AMYRAH ikrar baru..hahah
yoss je.. biasa le tu.. memang tiap2 kali nak start study aku akan azam baru tapi ermmm.. macam tu gak laa!! haihh,,

the sad story is..........

next sem ,, aku kena tukar roommate and for sure la dapat bilik baru..semoga aku boleh still buat benda yang aku selalu buat with my roommtaes now...

hangout kat TUTTI FRUITTI

pergi GIANT beli barang mandi and ect

di JAYA JUSCO bukit raja..kami tengok wayang


lepak kat mamak depan rumah NORA..

and nasi lemak yang sedap..mak NORA selalu bawak.

tengok AMALIN and SARAH yang kelakau..huahua

.
.
.
.
.
.

tak tau la next sem dapat tak buat macam ni lagi... just wait and see! see yaa next sem..
but i still update this blog since mana tau ada benda yang happen during this break sem..

sedihdalamgembira



No comments:

Post a Comment