Friday, September 9, 2011

penyeri RAYA

SALAM,,

hah,,ni laa penyeri raya aku,,hahaha..macam kelakar je,,dia 2 orang ni kalau bergabung aku boleh gelak sampai sakit2 perut..huhu...
baju kemeja tu ABAH and baju hitam tu POKDE..

ABAH: terima kasih sebab paham kami semua and defend kami dari serangan mak2 .. hahaha
erm,,lagi satu terima kasih gak sebab bawak kami pergi tengok HANTU BONCENG :))


POKDE: haihh tak tau nak cakap...bila orang tengah penat2 pon bila dok dengan dia mesti lupe penat2 tu sebab nak dengar cerita dia yang tak logik langsung tu....even,,kalau tgh tak de mood pon sure nak gelak gak kalau dia start cerita....

raya tahun ni memang sangat BEST!! thanks to kamu ye!!


No comments:

Post a Comment