Saturday, September 10, 2011

1 SYAWAL

SALAM
hehe..raya pon daa lama lepas tapi POYO baru nak update hari hi..haha..
suka aku laa nak update bile pon :)

ni laa pakaian rasmi aku di pagi hari raya yang pertama..
COKLAT,,serious aku memang tak pernah pakai baju warna coklat firts raya..

ni MAMA..mama pon pakai coklat..kami tak rancang but in the end sama laa pulak..
mama beli kat MELAKA..aku beli kat SHAH ALAM...
jodoh apa nak kata!!
ni sepupu aku FATIN..ni buat comel laakk..hehe...final kita nak dekat ni..tapi raya tetap raya..kan??


ni lagi sorang cousin aku HAWA..kemas tak dia pakai shawl tu..haha..saje tanya..aku yang pakaikan...WOW! pink laa dia!




gambar2 ni semua pagi raya.....





No comments:

Post a Comment