Saturday, February 18, 2012

PENGHIBUR



SALAM.

lately ni aku selalu bukak youtube.. EVERYDAY!! tapi laptop ni dengki agaknye dhn aku.. time2 ni laa.. sound tak de laa pulaakkk.. huh.. JAHAT!! -___-

ada 2 benda je yang aku layan kat youtube ni setiapp harriii.. hahaha.. thanks to my hp sebab aku boleh teruskan tengok youtube.. laju pulakk tu :D

owwhh yee.. yang 2 tu ea??
1.JOZAN



ni laa.. JOZAN.. aku rase lebih 10x aku ulang video dorang.. especially time MLM tu..
memang bestt laaa..

aku suka dorang.. KELAKAR




2.ONE DIRECTION

aku bukan laa minat sangat macam PIKAH.

tapi suka tengok video2 dorang.. KELAKAR.

LOUIS ni kelakarr laaa.. thanks la pikah sebab kenal kan aku kat dorang ni..

lagu yang aku suka

WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL
I WISH
STOLE MY HEART :)

HOME ALONE :/


SALAM.

huh,, roommates aku semua balik. uh. sebab ade class malam hari jumaat hari tu laa aku tak dpat balik...

hehe.. tetiba teringat cerita HOME ALONE laa pulakk..
memang best dok sorang2 ni.. nak buat ape pon tak kisah.. tak de orang marahh.. hehe..

DENGAR LAGU KUAT2
GELAK KUAT2
..
.
tapiiiii... :/
bila time nak tido ni yang tak bestt..

sorang2.

ada jugak aku bukak semua lampu ni kang..
lantak laa.. bukan ade sape pon nak marah.. :)

haha..


Tuesday, February 14, 2012

:'(

SALAM

perlu ke aku menangiss?? dah besar kann??? stress ponn kau tak leh handle ke weyy?? orang2 lain ok je...

but for now,, i just need to be at home.. pls somebody take me from this place.. normal laaa kann.. semua orang ade problem.. its hard for me to cry but it is even harder to keep it inside :'(

jatuh ditimpa tangga.. boleh guna kot peribahasa ni kat aku.. i've no one to share this feeling.. friends??? i dont think so.. mama?? yupp.. but i just can make a call to her.. i want more than that..

maybe i can pretend to be happy.. but it is not from my heart.. -__-

yaa,, mooting dah habis,, tapi macam2 lagi yang menunggu..

best nye laa kalau aku ade kereta.. sekarang jugakk aku balik. plan this week nak balik pon tak jadi jugak.. huh!!

it is weird for me nak story2 pasal feeling2 ni kat blog. i have no choice.. this is much better rather i keep it by myself.. now i realise that mom is more important than friends..

but talking to you make me cry more.. lately no ramai nak stress.. depress pon ade jugakk.. assignment kena reject laa.. test laa.. quiz.. dll





Sunday, February 12, 2012

3D movie !!

SALAM :)

dalam banyak2 movie yang ni paling best!! THE JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND
plus, cerita ni 3D pulakk.. memang lagi best la kann..



kat dalam dunia pelik.. benda apa yang besar kat dunia reality akan jadi kecik kalau kat mysterious island tu.. tengok gajah tu comell je.. haha.. :) walau pon adventure dia tak banyak sangat tapi movie ni memang best.. nampak real sangat.. maybe sebab 3D kot.. berbaloi laa..


Thursday, February 9, 2012

MOOTing :D (part2)

SALAM..
ni laa sambungan nye... di dalam MOOT court.. dapat la merasa jadi lawyer.. hahaha..

muka masing2 dahh legaa.. benda ni dah abiss.. ALHAMDULILLAH


third birthdayy party

SALAM

huhu.. tak sangka laa.. roomates aku akan sambut birthday aku.. since aku punyaaa birthday dah nak dekat sebulan yang lepass... haha.. sweet la korang ni.. bukak2 pintu je nampak cake :D
ni kali ketiga aku sambut birthdayy..
first: with granny and IBU
second: with adriana and the classmates
third: roommates..

sayang korang laa..
ingat jugakk kat aku




Wednesday, February 8, 2012

MOOTing :D (part1)



SALAM.

today is the most important day in my life since i need to be in court as a lawyer.. padahal ilmu pon tak cukup lagi.. but lecturer aku cakap ni test oral je.. ok laa..

part 1 ni gambar2 me and my friends before mooting :)


haha.. poyo habis laa.. pakai blazer semua..
nak cakap nanti tak tau laa..
rimas aku pakai baju macam ni..
malaysia panass laaa..
ni lawyer ke model??
hahaha.. bukan main lagi dgn skirt die..
baju ropol2 lagi..
hehe.. mira.. miraa..
................................................




try to memorize the script... last minute :/ biase laa... nama pon SITI MAS IDAYU ..

.
.
.
.
.
.
.

to be continued...





Wednesday, February 1, 2012

NEW family member :)


SALAM.

on 30 JAN 2012, a new baby girl was born. hehe.. abang aku baru je dapat baby.
and it's a baby girl. aku pon target die akan dapat baby girl. best sikit. she's the first child..
nama tak tau lagii..

tapi abang aku yang sorang lagi tu sibuukk nak letakkan nama.. tapi best jugakk laa..
AINURR RAISYA kot die nak letak..

hehe.. tiba2 ingat nama anak along aku pulak. KASIH ALIA FATIHA.. nama macam lembut je.. sekali orang nye pehhh.. macam gangster.. :D

ni la baby nye... welcome to the family dear..
bila la dapat jumpa.. dah la jauh kat kedah.
kalau aku tak banyak assignment mesti aku dah ikut
adik aku g kedah :)



cute je mulut die..
moga2 dah besar nanti jadi orang yang berguna..
taat pada ibu bapa.
belajar rajin2.

you,, plus we are born in the same month,, JANUARY :D



ASASIAN (HAKA)


SALAM..

hari yang paling penaat tapi besttt sangat :)
HELLSING HOCRUX


ni adik pakwe ad.. cute je die.. nama dia aku dah lupa la pulaakk..
Hocrux is the hand ball team..
berjaya sampai ke semi final..
TAHNIAH..
Hellsing is the futsal team..
ni alif.
futsal menang first game je..
tu pon aku tak dapat tengok,
sebab bagi sokongan penuh dekat Horux.


We choose to use the name of Hocrux and Hellsing since group
kami adalah lwa02H
.
.
.
.
ni laa ahli group kami..
ada la yang tak de..
but for me,, aku datang nak bagi support kat dorang..
even aku tak masuk pon.. tapi at least aku datang bagi support.

ni la ad.. laki tu laa pakwe die..
merangkap coach kami..
oppss bukan kami sebab aku tak main..
coach mereka.. :)


THE BOYSSS.




THE GIRLSSS.











THANKS !

SAlAM

s
ok.. walaupon birthday aku dah lama lepas.. tadi classmates aku celebrate birthday kawan aku,, adriana.. and birthday aku pon dekat2.. die buat laa.. sama..

kat cake tu ade la nama kami.. but no picture laaa.. bcoz excited sangat nak makan..

best nye makan SR.. dah la tgah laparr.

surprise from my class rep yang annoying tuu...

"nah MAS, hadiah dari aku.. HAPPY BIRTHDAY!! "
wooww.. thanks la.. die bagi aku lagi cake tapi yang kecik laa.. tapi memang sedap gilaaa...

cake yang die bagi tu macam ni laa...

thanks laa ely.. walaupon kau agak jahat bagi aku.. tapi kau still jugak ingat and belanje aku cake ni.. :D