Wednesday, February 1, 2012

ASASIAN (HAKA)


SALAM..

hari yang paling penaat tapi besttt sangat :)
HELLSING HOCRUX


ni adik pakwe ad.. cute je die.. nama dia aku dah lupa la pulaakk..
Hocrux is the hand ball team..
berjaya sampai ke semi final..
TAHNIAH..
Hellsing is the futsal team..
ni alif.
futsal menang first game je..
tu pon aku tak dapat tengok,
sebab bagi sokongan penuh dekat Horux.


We choose to use the name of Hocrux and Hellsing since group
kami adalah lwa02H
.
.
.
.
ni laa ahli group kami..
ada la yang tak de..
but for me,, aku datang nak bagi support kat dorang..
even aku tak masuk pon.. tapi at least aku datang bagi support.

ni la ad.. laki tu laa pakwe die..
merangkap coach kami..
oppss bukan kami sebab aku tak main..
coach mereka.. :)


THE BOYSSS.




THE GIRLSSS.











No comments:

Post a Comment