Tuesday, February 14, 2012

:'(

SALAM

perlu ke aku menangiss?? dah besar kann??? stress ponn kau tak leh handle ke weyy?? orang2 lain ok je...

but for now,, i just need to be at home.. pls somebody take me from this place.. normal laaa kann.. semua orang ade problem.. its hard for me to cry but it is even harder to keep it inside :'(

jatuh ditimpa tangga.. boleh guna kot peribahasa ni kat aku.. i've no one to share this feeling.. friends??? i dont think so.. mama?? yupp.. but i just can make a call to her.. i want more than that..

maybe i can pretend to be happy.. but it is not from my heart.. -__-

yaa,, mooting dah habis,, tapi macam2 lagi yang menunggu..

best nye laa kalau aku ade kereta.. sekarang jugakk aku balik. plan this week nak balik pon tak jadi jugak.. huh!!

it is weird for me nak story2 pasal feeling2 ni kat blog. i have no choice.. this is much better rather i keep it by myself.. now i realise that mom is more important than friends..

but talking to you make me cry more.. lately no ramai nak stress.. depress pon ade jugakk.. assignment kena reject laa.. test laa.. quiz.. dll





4 comments:

  1. it's student life,same with me,it's a pathetic week i guess,until our last final paper,and crying is the medicine ouhh,chill laa,aku pun nangis ;')

    ReplyDelete
  2. pikah, aku bukan tak nak story kat kau.. aku just depress dgn diri aku sendiri.. plus, aku tak tau nak story macam mane kat kau..

    ReplyDelete
  3. fatynn, memang kot.. tak sabar nak abis benda ni semua.. cant wait for the final exam !! XD

    ReplyDelete