Wednesday, February 1, 2012

THANKS !

SAlAM

s
ok.. walaupon birthday aku dah lama lepas.. tadi classmates aku celebrate birthday kawan aku,, adriana.. and birthday aku pon dekat2.. die buat laa.. sama..

kat cake tu ade la nama kami.. but no picture laaa.. bcoz excited sangat nak makan..

best nye makan SR.. dah la tgah laparr.

surprise from my class rep yang annoying tuu...

"nah MAS, hadiah dari aku.. HAPPY BIRTHDAY!! "
wooww.. thanks la.. die bagi aku lagi cake tapi yang kecik laa.. tapi memang sedap gilaaa...

cake yang die bagi tu macam ni laa...

thanks laa ely.. walaupon kau agak jahat bagi aku.. tapi kau still jugak ingat and belanje aku cake ni.. :D

2 comments:

  1. Hahahaha cweetnya clas rep kau :P

    ReplyDelete
  2. haha.. kan?? sweet la sgt.. lagi banyak annoy dari sweet nye.. :D

    ReplyDelete