Tuesday, December 13, 2011

something new :)

SALAM

nak share dengan semua tentang satu word ni :) baru belajar excited laa.

LAYMAN = someone is don't know any knowledge about LAW.

ada 1 class ni, lecturer die nama Madam Nazida dia tanya laa.. "sape tau maksud layman? " sorang pon sure laa tak tau .. die pon kata laa... watak sendiri pon tak tau means die cakap kiteorang semua ni tak de knowledge tentang law laa.. hehe.. act memang betul pon.. dah 1 sem belajar pon still blur :/

lepas beberapa minit lepas die bagi meaning layman tu.. die ade tanya lagi 1 term law ni.. semua senyappp jeee... hehe.. seperti biase :) pastu ayat Madam Nazida memang tak bolehh tahan laa..

" *die senyum* HEE,, AWAK SEMUA MEMBAWA WATAK LAYMAN DENGAN SANGAT BAIIKKK!!"

madam nak perli pun agak2 laa... hahaha :)

layman pun layman laaa

best class madam ni. waktu first class die,, die dah suruh buat someting yang sebijik macam budak tadika.. :)

"how come you all semua passed 038?? lakuna pon tak tau" madam N

hehe.. aku tak pernah dengar pun lakuna tu?? ape tu?? makanan ke?? binatang ke??

"ok, i nak semua tulis ape yang i cakap,, AS A FUTURE LAWYER I DON'T KNOW LAKUNA MEANS GAP" Madam N..

macam tadika kan?? aku rasa anak buah aku pon buat macam ni agak nye..

dalam sehari banyak jugaakk laa kena tulis macam tu kat atas note die :) it's ok, kenangan



No comments:

Post a Comment