Sunday, February 26, 2017

Geng tengok bola !

Salam and hi !

Its soooooooooooooo much fun watched football match. Seriously. Even malam tu Melaka United kalah dengan pahang (3-1), tapi it was fun. Just aku tak suka, penyokong baling2 barang, pastu gaduh sesama sendiri, Chill la kan, kita datang nak tengok bola, bukan nak cari gaduh.

What surprise me, before ni aku ada pergi match yang JDT main, penyokong dia yang muda2 macam kasar sikit, tapi sikit je aa, yang kat melaka lain pulak, pakcik2 yang hardcore, hehehe ! Semua bahasaa laa keluar. Haih ! Dah tua pon still tak tunjuk contoh yang baik.

Next match kami nak pergi lagi. 

(18 March 2017/ Melaka United LWN PP)


ni first match yang aku tengok Melaka United lawan :)


This is my newest crush, wiwiwiwi <3 p="">




Dont be sad k, i still love you, hahaha


This is the best moment throughout the night !
I feel it !


No comments:

Post a Comment