Friday, August 5, 2011

fiction!

SALAM..

aku nak bercerita tak pandai,,
tapi aku try laa..
but actually aku memang tak pandai..tak payah laa...tp kadang2 aku rase macam nak menulis novel untuk suka2..dalam tulisan kita boleh luahkan apa yang kita rasa..maybe orang ingat cerita yang kita karang tu pasal orang lain..but for me it's gonna be more interesting if kita cerita pasal diri kita but orang tak tau..hehe


No comments:

Post a Comment