Friday, November 23, 2012

budak sengal

SALAM.

currently in ganu but still tak boleh paham bahasa dorang.. hee.

k. tajuk entry tu actually panggilan aku untuk classmate aku.. dia memang sengal pon.. haha.. dia tak kisah kut.. lelaki kan.. tak kan nak touching lelebih.. huuhu.. dia tak tau blog aku ni.. so boleh je aku mengumpat dia lebih2 :) SORRY

macam mana aku tak panggil dia sengal,, aku makan asam dalam class dia cakap aku mengandung!! GILE KE??? ape laaa..

tapi bukan laki tu je yang aku panggil sengal ade sorang lagi.. tapi ni perempuan.. dia siap cakap aku ni geng sengal dia.. haha.. kalau duduk dengan dia sakit2 pipi aku sebab gelak.. hahaha.. so, kami tak perluka botox untuk tegang kan mukaaa.. more natural right??


No comments:

Post a Comment