Friday, May 22, 2015

Addicted

salam

tak tau la aku. tp lately ni aku suka sangat layan korea. kalau dulu just running man je yang aku layan dgn drama sikit. kalau running man aku head over heels kat mamat ni, KIM JONG KOOK
for me, he's just perfect. body, muka, and yang paling penting sekali of course la stlye rambut. oh myy, bilaa la boleh jumpa dia ni. uri oppa~~
tapi masalah nye sekarang ni da addicted pulak dgn boyband. BIGBANG !
lagu2 dia mmg layan laa weyy.. bagi aku semua best. nak lima2 boleh?? hahaha
aku suka TOP actually, tp bila lama2 Daesung pon best, kelakar, suara pon sedap.. AHHH.. saya nak bungkus awak semua plssss..hahaha. lagu baru dia Bae Bae n Loser mmg best aa. hari hari nak dengar. 

Much love from Malaysia :)

p/s: boleh tak nak cakap kat mama saya nak kahwin org korea. mama chuseyooo~~ 

No comments:

Post a Comment