Thursday, November 26, 2015

KURANG AJAR !

salam.














memang stress la kan. just imagine with a bundles of works yang kau nak kena settle kan tetiba balik rumah ade beruk memekak. pikir la weyy, aku tak buat keje nak tunggu pukul 1 pagi sebab nak tunggu kau tgok tv semuaaa.. aku boleh pikir kot lagi pasal kau. sebab sebagai orang yang mempunyai otak. aku rasa semua orang boleh pikir la kan.. da pukul satu.. orang nak buat keje ke.. nak tido ke.

dah tua pon tak de otak nak pikir. malam2 nak menjerit ! aku da laa jenis bukan penyabar. AKU SOUND SIKIT. eh, menjawab lak. "SUKA HATI AKU LA NAK BISING KE SENYAP" owhh, aku memang bayar rumah ni untuk dengar kau menjerit2 malam2 sampai tak boleh tido, tak leh nak buat keje..

rasa nak menangis wey. serious. pening, stress.

rasa nak sepak je muka dia.. ni la manusia BANGANG tahap level tertinggi



No comments:

Post a Comment