Saturday, May 28, 2011

MDS(minggu destini siswa)

the most tiring week dah pon berlalu,,,huhu happy nye..act MDS tu takde laa bosan sgt sebab ad akk siswi yg caring plus abg ong n abg ridha yg kelakar,,sakit perot woo kalo dok ngan die,,ad je idea nk kne kan orang,,,

yg tak best nye kne rebut2 naek bas,,hah ak daa tau daa npe ak tak ske SARDIN,,coz ak benci terhempit2,,n crowded people time nk naek bas,,pehh ngan bau + panas,,ee..tak suke ak..

oppss,,kat sne ad sowg mamat ni sebiji rupe taylor lautner..pandai nyanyi lak tu..sedap suare die..

tapi perangai cam budak setan,,sme je ngan geng die tu....
waktu MDS kteorg ad wt cheer ntok gado2kan siswa n siswi..huhu,,

cheer MAWAR!!

UITM ad mawar..
mawar mantap tak pernah lihat..
mawar hebat,mawar hebat,mawar yg hebat!!

rumah tepi sawah pakai langsir warna biru,,
MARA jgn marah kolej mawar no 1..
1 tak cukup eehhh,2 tak cukup eehh,3 tak cukup,,
belasah cukup2.


n banyak lg laa,,ak pon dah tak ingat,,
erm,,kolej lelaki name die PERINDU..
dorang pon ad cheer ntok kolej,,


tepok sekali,,
tepok 2 kali..
tepok ramai2 .......................
(ak tak ingat laa..huhu)


bes laa gak....ermm,,jumpe membe n hidup baru,,:)


No comments:

Post a Comment