Sunday, May 15, 2011

sakithati!!!!

SALAM.

ni yg ak nak mengumpat sket ni...pehh,,suke hati die je nak tinggalkan ak and gune moto ak lak tu...pikir laa sket tu motor ak kot..pastu die nk soh ak jalan kat die plak..

die pikir die punye marah,bengang je,,abes orang lain tak de perasaan ke???

isshhh,,memang sakit tol hati ak...bukan aku berkire sgt...klo ak nk berkire daa banyak ak bg kat die..ak tak kisah..tp ni..at least consider laa sket perasaan orang..


erm,,hari ni last faiz kat shoping..sakit tangan ak die buat..tp tak pe..die last..budak2 ni main2 tepong..yg ak pelik tu ak lak yg kne..

ni sume faiz laa nye pasal..die yg baling kat ak...nasib baik ade orang backup ak..tengs to k.mai ea..

pejal daa warning ak soh ready hari rabu...huhu..nasib baik ak morning..bleh balek ptg.so,,dorang tak de mase nak kne kan ak....SELAMAT.

No comments:

Post a Comment