Thursday, May 19, 2011

WONDERful day with WONDERful person.


SALAM,,

hari ni aku abes kan banyak mase aku ngan cik pikah di bandar JASIN,,huhu..kononnya nk jalan ramai2..tp last2 tinggal aku ngan die je..

mule2 kteorng lepak kat KFC,,lunch dulu..ak mmg dari ruma tak makan..perut jgn cakap ar bape nye lapau...:(
aku ngan pikah makan bnde yg same :KFC chicken chop
lame gak kteorang makn,,alasannye sbb nk tggu ak wat medical cekup yg start kol 2.00ptg.
makan2..lepak...

pastu anta buku kat uma nisa lak..dapat buah betik 2 biji..alhamdulillah..rezeki...

next,,sembahyang..ermmm,,pk2 nk sembahyang kat mane..kte g smbhyang kat masjid besar laa pikah,,hehe..

then,,aku n pikah pon continue trip kami ke hospital jasin..nak wat mc..punye laa lame...dari kol 2.00 smpai 3.30...lalalalal,,,lame ek..pikah konon nye nk wt blood test..last2 laen lak jd nye,,punye laa pelik..tetibe orang tu soh pikah wt mc lak..padahal nk wt blood test je..isshh2...sengal2...

seterusnye,,kami ke shoping...ak carik cadar n baju putih..pikah lak sebat 2 baju..coklat n PINK..hehe....syok abeskan duet ni..$$$


daa jalan2 perot kembali lapau..kami makan jap kat al-qaseme..makan menu
  • teh o ais
  • cappuccino blended
  • kuey teow basah 2
yumm,,sedap..no pics..makan2...pastu kami ke sakan..beli barang sket2..

pusing balik ke shopping..n pikah memekak kat aku..*ko ni suke tol membazir minyak moto..pg balik..pg balik...ishh..dalam nada geramm..

hehe..perot daa kenyang lupe laa pikah..sorry..

final destination kami ke kedai gamba ntok amek gamba pasport aku...



pikah,,time kasih sebab teman aku setengah ari ni ntok complete kan sket2 barang yg ak nk settle ni...nti kite susah nk jumpe..tak leh lepak2 ngan ko lg..tgok aku daa touching2 ni..erm....

No comments:

Post a Comment