Thursday, December 31, 2015

Happy New Year !

Salam.

Nak sambut? Biasa kau sambut ke? sejak 3 tahun ni memang kat Terengganu je la. Tapi Allahamdulillah tahun tak hujan. Sebab tahun lepas banjir teruk sangat kat kelantan.

So, tahun ni aku masih lagi di sini study for final yang menyeksakan.

Azam tahun baru? Ada aa. ONEMONTHCHALLENGE. Kalau berjaya bagus la. Hahahaha. Tengok la macam mana. Nanti  bab yang tu aku akan update khas untuk challenge tu ok.

Sekarang ni masih dilemma nak study CPC ke CP? Tak nak study aa, nak layan Diwale laa.

No comments:

Post a Comment