Wednesday, December 2, 2015

PARANOID !

Salam.

Tak tau la aku ni paranoid ke apa. Tapi tak tau la kan. Maybe sebab aku selalu buat kat orang ke kan. Aku selalu sound kat dia.

Kejadian.

Aku nak keluar rumah BG ade kat luar (ruang tamu). Elok2 dia cakap pelan2 tiba2 dia cakap BERAMBUS JE TERUSS ! eh, minah ni mengata aku ke?

I'm not very sure. That words are referring to me or not. Tapi la kan. Kalau korang kat tempat aku, apa korang rasa? sama tak macam aku. Ke memang aku yang paranoid.

huh,
malas la nak pikir. Da besar.


p/s: NAK TAU BG APA TANYA AKU DIRECT K? hehehe

No comments:

Post a Comment