Thursday, December 31, 2015

PICK UP LINE BUDAK CLASS AKU !

Salam.

L: Eh betul ke perempuan suka sakit tulang belakang?

P: Ada la yang sakit. Ada la jugak yang tak sakit.. kau da kenapa?

L: Tu laaa. sapa suruh amek tulung rusuk kiteorang...

P: pebendaa kauuu niii??? eh , yang pastinya bukan tulang rusuk kau yang laa yang aku amek :P


Haih pelik laa jugak aku. Sekarang baru aku terpikir apa kena mengena tulang belakang dengan tulang rusuk??

Ni pulak conversation time nak pilih chapter mana nak baca untuk exam.

P: Korang tolak yang mana eh ?

L: Aku tolak kau

P: LOL *tak tau nak ketawa ke nak tolak dia humban kat dalam laut Terengganu ni*

Ni obviously bukan pick up line la kan.


Yang ni cliche laaa sikit


P: oi nak g mana tu? nak balik da ke? 

L: ermmm,, ke hati mu sayang 

P: kau da buang tabiat ke hapeeee niii??? *buweeekkkkkk*


ni betul2 budak law pumya pick up line ni weyyy.. tadi before nak g exam

L: I LOVE YOU 

P: MUTATIS MUTANDIS 

L & P: *gelak bersama-sama*

hahhaha.. betul2 budak law ni.. ok kalau orang cakap i love you, kita jawab mutatis mutandis OK !










No comments:

Post a Comment