Sunday, May 22, 2016

FINALLY its OVERRRRRRRR

Setelah bersusah payahselama 4 tahun, tambah 1 tahun Asasi, harini tamat sudahhh our journey as a law student. YEAHHHHHHHH !!!

Apa plan lepas ni? Kawin? TAK. Kerja? BELUM LAYAK. Oh, Chambering la kann. Lagi mau tanyaaa. Hahahahaha.

Sedih plus gembira, plus rinduuuu plus macam lagi laaa.

Final paper tadi sangat mengembirakan diserta hujan renyai2. Hujan Rahmat :)

Tapi macam biasaaa gambar mesti adaaaa. Biar laaa gambar ulang2 pon. Nanti rindu, tengok gambar je puas2

























yang paling kiri tu zuyeen, yg tengah Mon2 :)


































Di Dewan Perdana, da habis da exam tengah tunggu Sir membebel, tak nak bagi keluar.
Tau laa nanti rinduuu.. ~~~

Jangan nak happy sangat la. Assignment PIL tak siappppp lagi weyyyyy.. Haduh, bermalam laa kiti di LC malam ni :(



No comments:

Post a Comment