Sunday, May 29, 2016

Misi bakar Fakulti :)


NI muka kekenyangan niii. Main game acah2 running man. Best weyyy.. Agak nyaa budak laki menyirap je dgn kteorng pompuan2 ni. Dorang kena masak, kteorang memekakkkkkkkkkk je.
Sampai ada orang panggil kteorang Langsuir. Tapi Langsuir yang menceriakan hidup dia throughout the days and night.. Ceh..ceh..ceh...


Ni geng2 yang berusaha teruk pada malam kejadian. Btw Adi resepi ti sgt sedappppp !
2 thumbs up !!!!!
Nak cakap ni, kejadian ni mmg betul2 belakang Fakulti. Time membakar, semuaa risau pak guard dtg marahhhh.. Risau2 pon dorang buat tak tau je. Siap jemput org ramai2 lagi.
Sebab terlampau banyakk sgt makanannnnnnn..


Time ni baru nak mula makan. Junior pon adaa sekali. Dorang senyap je. Maybe terkejut kot tgok perangai hakak2 ni macammm ni . Haihhhh. MEMALUKAN !


Siotttt aa gambar ni. Asap kat aku lakkkkkk.



Tq abg2 jaga api. Tapi yang hairan nya nak buat BBQ bukan pakai bara je ke? Ni api besar2 ni nak buat apa? Betul nak bakar Fakulti korang ni. Ish...ish..ishh.. Tau MAJID n SYAM mati kitaaa nakkkkkkkkk !


Yang pakai helmet tu paling over tauuuu. Overrrrrrr sangat. Precaution katanyaaa. Bwekkkkkkkkkk :P

Apa nak jadi laaa budak dua orang kat belakang tuuu. Haih. baru nak ade gambar cun2 sikit.
Tapi lepas buat muka mcm tu tau pulakk malu. Siap cakap "malu anak2 aku tengok nanti gambar mak
dia macam ni " Nasib kauu laaa haih


No comments:

Post a Comment