Sunday, May 29, 2016

Finishing LAW SCHOOL be like...

Salam.

So ni la aku nak perkenalkan kawan2 aku merangkap partner2 Ngarot & Co. Ni semua gambar first year and final year. Ada yang berubah, ada yang tak. Hihihiihhhihihi/

Malunyaaaa tengok gambar lama2, nampak sangattttt ermm entah laa. 





Ni SAM. Biase panggil abe Sam. Perangai mcm abg2 sikit. Tp hati lembut.
Ramai classmates aku gelak tngok gambar ni.
"Sam!! Kau boleh jadi duta produk ni" 
hahahahahahahah


Ni Syifa. Sangat sengalllllllllll and tersangat laaa kuang ajauuu tauu.
Sukaaaa sangat menyakit kan hati orang. Tapi kalau time dia baik, tersangattttt laaa baikk.
Apa yang beza ek? Maybe spec je kot beza.




Yg ni tak tau laaa. beza ke? Aku rasaa sama je. Just aku tak pakai da kot tudung macam tu.
Tapi thanks to Mr. A cakap aku makin cantik. Puuuuihhhhh! ye dok? Saje nak amek hati je kan.
Bilaaa laa nak kurussss ni oiiiii..
Rayaaaa plsss.




Ni ZUYEEN. Makin cantik and gojessss. First year dulu tak rapat pon. Tapi bilaa da dok rumah sewa baru laaa rapat. And sampai laaaa tersangat rapat sampai kteorang rasaaa macam daa tak de kawan lain. Sampai tahap kau tengok muka aku, aku tengok muka kauuu..
Hahahahaha. bila final year baru campur orang sebab asyik memerap je dalam LC and kteorng stay hostel.




NI WANI !! Tak de ape pon yang berubah. Sama je. 


Ni KAK BIB ! Makin Gojessss aaaaaa. And time ni dia da slim sikit.. Wuarrghhhhh jelessss.
Tapi aku tak sanggup weyy makan telur hari2. Aktin punyaaa pasall.

K ni laa semua kawan2 aku yang rapat. Duduk firm pon sebelah2. Rindu daa ni :(

No comments:

Post a Comment