Tuesday, May 17, 2016

treat before final !



dalam keteta kalau tak amek gambar tak sah tau.. yang drive kat depan tu menyirap je.. memekak je budak2 kat belakang. kalau ada button yang boleh campak org keluar aku rasaa dia daa buat daa.. hahaha.. Sorry :)




cubaan menjadi orang Korea :) nampak nyaa GAGALLLLL

hahahaha. 




makan sampai muntah. macam2 game main untuk habis kan makanan.










Che Amir.. bukan nak mengungkit tau. Tapi setelah kenyang makan tadi kteorang terus g melawat kau. Yang menjadi sedih dan pedih nyaaa bilaaa LIFT ROSAKKKKKKKK. Tau tak dgn perut yang senak, aku gagahi juga sampai TINGKAT LAPAN. Nasib baik haritu aku tak masuk hospital. Sebab pengsan kat tangga. Get well soon yaaa. 

No comments:

Post a Comment