Thursday, July 14, 2011

CONFESSION

SALAM

what a nice day!! besok balik apa yang tak best nye,,kawan2 tunggu k..nanti hang out sama2,,lame kot tak borak ngan korang..

tadi budak2 class aku buat confession about their feeling to the guys,,agak pelik sabeb aku pon join sekali even aku tak de feel kat mane guys at faculty LAW!! owh,,sunggug surprised dengan semua confession dorang...erm,,and aku pon dipaksa untuk menjawab semua soaln dorang tu,,then,aku pon jawab la.. ada la sorang mamat ni tapi tak tau nama coz jumpe2 macam tu je..tu sebab dia rupa ngan 'MOHSIN'..that's all.

huh!! budak LAW?? sape lak la yang nak minat guys yang amek LAW ni..try bagi tau aku sikit...urmm,,no!! avoid...

aku serious ni,,,memang aku tak de pon berkenan dengan budak2 LAW!! aku prefer sportrec student ke,,baru ok betul tak...hee~~


No comments:

Post a Comment