Saturday, July 9, 2011

tengok movie with SARAH..

SALAM,,


haha,,this is the best day ever for me in shah alam...bangun terus mandi siap2 g jalan2 ngan sarah..ingat nak pergi jj tapi tak tau macam mane..sob,,sob,,
so,,aku pon ajak la dia temankan aku pergi beli tiket bas,,then,,g makan kat McD...pastu g SACC..tu je la tempat yg nk dekat nak g jalan...hah,,masuk je nampak kedai cd dan aku terus mencari cd VALENTINE'S DAY...tak j
umpa,,but nasib baik sarah tanya orang kedai tu...hehe,,at last jumpe
la...
best tau cerita ni coz abg aku yang hensem ni berlakon,,hehe..ASHTON KUTCHER laa...
hah ni laa couple yang paling sweet + romantik tau...ehem2..SARAH dah bayang2 dia dengan classmate dia la tu..huhu..best of luck ye sarah..:))
.................................
...................
...........


hah,,ni lagi satu abang aku..ni lagi cute kot...see,,pink box..cute right?? and TAYLOR SWIFT..
i really loves both of them...TAYLOR SWIFT & TAYLOR LAUTNER..<3



ni emma roberts and her boyfriend in this movie...cool sangat..haha..nak buat suprise lain pulak yang jadi..tu la kalau budak2 muda bercinta..haha...ermmm..wait!! cute gak la mamat ni..hahaha..part dorang ni paling kelakar...



5 bintang untuk cerita ni....aku dah tengok dah cerita ni dulu..tapi roommate aku nak tengok plus aku pon nak menambah koleksi cd,,aku terus je amek and bayar...

so,,dapat la aku and sarah tengok movie malam ni beserta kuaci....


No comments:

Post a Comment