Sunday, March 17, 2013

YES or NO !

assalamualaikum.

Erm, tak tahu la nak pergi ke tak? Rasa macam malas. Kiteorang tak nak pergi bukan nya sebab nak boikot just tak nak la. Siapalah yang cakap kami ni boikot. Tak de benefit pon kalau nak boikot dinner tu. Masing-masing ada alasan sendiri. Tapi bila dah jadi wajib terpaksa lah pergi. And its fine to me. Join je la. Tapi bila kiteorang dah setuju ada pulak senior ni post kat FB kata budak 1st year ni RUDE?? hah?? Kenapa pulak. Kita jumpa senior pun tak selalu. Tak baik judge orang macam tu. Elok-elok nak join, nanti tak jadi baru tahu. Benda boleh settle tapi dia buat macam tu pulak. Haih.

Bila awal-awal kata tak nak pergi, aku ni tak de la prepare baju untuk dinner tu. Dengan theme la bagai. Wajib kena follow pulak tu. Dah satu hal la pulak nak pergi cari baju. Ahh,, malas la. Pakai je baju apa yang ada *ayatmama*. Owh ya, lupa nak bagi tahu theme diorang color block. Ala yang contra-contra tu. Cantik memang la cantik tapi leceh tahu nak cari. Aku main bantai je. Janji pakai baju. Hehe.
nak match baju based from this circle.




So, still tak tahu nak attend ke tak dinner tu since duit pun tak bayar lagi. Tengok la macam mana nanti. Kalau pergi ada lah gambar :)

No comments:

Post a Comment