Wednesday, March 15, 2017

First bicara .

Salam and hi !

16/03/2017

This is my first bicara ever. Nervous tak tahu macam mana nak cakap la. Call orang ni, text orang, whatsapp and semua la senang cerita. Thanks to A and Elley sebab banyak tolong aku, bagi aku script la, flow, ajar time bila nak duduk. Haih tu semua pun aku tanya. 

Last2 aku tak guna pun script tu semua. TP (Timbalan Pendaftar, Pn. M) tu make my life soooooooo much easier. Dia tau kot betapa cuakk nya aku time tu plus ada attachment student lagi. Tak sempat nak belek2 script dia dah tanya soalan. So memang sangat impromtu la kiranyaaa. 

Alhamdulillah. Semua berjalan lancar. Dapat PSP. 

Thank you.





No comments:

Post a Comment