Wednesday, March 15, 2017

Time Flies !

Salam and hi.

How time flies. Kita sampai tak perasan cepat nya masa berlalu (skema) . Still remember when they are babies. Now, da masuk form 1 da. Haih kakak, cepatnya besauuuuuuu. Achik ni da rasa tuaa sgt tau. Kasih Aliya Fatihah (kakak). Just imagine dia da nak sama besar dgn aku da. 

Seeeeeee ! Sama kan. Kalau ni da sama besar bayangkan pulak laa si abang (Adam Huzaifah). Tinggi lagi and one more thing i about abang yang aku tak suka issssss DIA DA KURUSSSS. So, sape nak team dengan achik lepas ni. Nampak macam kakak je. Hahahaha. Lepas ni da takde da abang BOB, da jadi abang sado :(



 Ni pulak budak tecik ni, duluuuuuuu bukan main lagi tak nak kat orang, sampai susah la mama dia nak bergerak ke nak masak ke. Tapi sekarang budak tecik (Ilham Anaqi) ni da besar da, da jadi good boy da, tak kisah pon dengan orang. Kalau tak dulu asyik nangis je. Tapi la kan, aku pandang di atetap kecik je tak besar2 padahal tahun ni dah tiga tahun da. 


btw, besar ke kecik ke Achik still lovessssssss you. All of u, ni baru dua kerat, ive bunch of them. 

No comments:

Post a Comment