Thursday, March 23, 2017

MENUNGGU !

Salam and hi !

First of all, aku nak cakap aku memang paling benci menungguuuuuuuuuuuuuuuuu !

But what to do, involve dengan kerja yang macam ni. Kejap kena tunggu Pegawai kerajaan la, tunggu itu laa, tunggu ini laaa, bla...bla... Yang paling aku benci tunggu client yang tak pernah on time. Tak on time tu still boleh consider lagi, tapi kalau kau tunggu the whole day tapi dia tak muncul2, mau tak menyirap pulak. Kalau dah tahu cant be on time, jangan laaaaaa gegatal call cakap nak datang. Simple, bila kau da ready nak datang, baru call.

Punctual. Susah agaknya nak punctual. Tak dapat tajam (sharp) dapat tumpul2 sikit pun jadi laaaa. 

No comments:

Post a Comment