Saturday, June 25, 2011

assignment!

SALAM.

ni aku bgun pg2 terus on lappy aku ni untuk search info about law..presentation besok kot...satu apa pon aku tak tau ni..

mampos kat depan aku tergagap2 kang...banyak siot assignment aku tak siap lg,,bukan tak siap lg..tak usik langsung pon ada laa...alalala...takut la pulak...malam ni terpaksa la korban kan masa tidur aku untuk siapkan sume bnde ni..kalau tak mampos kot..eee,,tapi aku tak tau nak mula dari mana..

maybe assignment law dulu,,then baru proceed yg lain2...ok,,i need to go now..see you soon

haha...bye blog!!~~

No comments:

Post a Comment