Saturday, June 25, 2011

full movie!!!

SALAM..


dah berhari2 aku try download full movie,,tapi hampeh satu pon tak dapat.ni aku tgh try and tak tau le dapat ke tak..weh,,serious mata aku dah nak lelap ni tunggu bnda tu siap download..sekarang ni pon tak sampai setgh lagi kot..pehh,,sampai bila aku kena tunggu ni..tadi lah le seharian kat times square..penat tak yah cakap laa...tp at least puas hati laa...

alaaaaaaaaaaaaaaa............bila nak siap download ni...tak larat kat nak tunggu...


cepat laaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lembab laaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lame tol...


No comments:

Post a Comment