Thursday, June 23, 2011

kau menyakitkan hati!!



SALAM.


eh,,kau memang annoying and semua orang tau tu..tapi tak yah la serlakan perangai buruk kau tu kat aku..sakit hati tau tak..and now,,ramai pulak yg dah ber
jangkit virus annoying kau tu..uhh,,no manners betol la kau.budak tu kawan aku lak tu

p/s to FIKAH:eh,,kau jgn nak ikut perangai si psycho tu..

dia sehari tak menyakitkan hati org tak boleh..tak senang hidup dia agaknye..and i bet sume org benci dia kot except girl yg kononnye 'awek' dia tu..hahaa..
should i show this face to you,,huh.,mr.annoynig??

owh,,maybe this??






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
SHHHUUUUTTT UUUUPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!



No comments:

Post a Comment