Sunday, June 19, 2011

syok


SALAM.

erm,tadi ye2 cakap tak sihat la..sakit tekak,demam.macam2 lagi la..tapi bila kawan ajak ber-skype terus je sihat.hilang sume sakit..thanks to AIMAN SYAZANA n FATYNN SYAHIRAH..sebab korang sakit2 aku sume baik.hehe..best la dapat tau life korang..shasha nanti nk g penang..fatynn dah sibuk kat uitm,segamat.
aku kat shah alam..bila dapat jumpe korang..at least ada skype ni
boleh still contact2..FB pon ok gak..
syok nya kalau dulu kat ostel..boleh memekak sana sini,,kacau org study..lepak kat cc sampai n org lain da nak mandi g kelas..kteorang baru balik cc..it's just a wonderful life...i really hope that we can just went back to the past and have fun with our life at ASSEKISHAH.sekarang sume dah jauh2..nanti sambung degree lg ntah ke mana dorang ni pg.
wei.pape pon jgn lupakan aku ea..
sorry la kalau langsung tak text korang..aku busy gak kat sini..
semalam ziha call..lama gak la..sampai habis credit die..tp best..die amel course fisio..die tengah cuba ntok minat sains and aku still tengah cube minat law..and aku rase aku dah mula minat politik..maybe sebab cik HELMI kot..hehe...
i'll try my best to score law subjects yg agak kritikal bg ak...but ak suka law sebab tak de number..yess,,that's one reason why i choose law..


No comments:

Post a Comment