Thursday, June 16, 2011

ladies FIRST

SALAM,

pendapat aku tentang ladies first ni..ermm,aku tak tau laa nak cakap ape?? tapi kawan aku ad cakap bukan lelaki imam ke?? and bagi aku tak patut laa..
kes ni jadi kat dalam class aku..waktu nak presntation ade budak laki ni(nama dirahsiakan)
die cakap 'ehh,,ladies dulu'..hah?? ladies first ke darah gemuruh..poyo...
and macam2 lagi laa..paling aku tak suke bila laki nak naik tangga laki soh naik dulu..rasa tak selesa kot..paham kan??
kalau tak paham nanti contact aku k..tapi pape pon tu western style k..nak tiru ke??

No comments:

Post a Comment