Monday, June 27, 2011

miss you laa....






SALAM.

ma,,miss u laa..ayu nak balik laa..dah bosan dah dok sini..pastu tak tau nak pg mana,,
kalau balik melaka boleh la g jalan2..kan ma??
ma,,rindu ayu tak??
sure nye laa..haha..
kalau tak mama tak kan nak text ayu laa..
mama malas kot nk type msg..dulu tu ayu yang selalu buat on ur behalf right??

guys,,serious miss korang sangat2,,kalau boleh macam nak balik sekarang je..
lepak2 ngan korang..main badminton ngan ude...tgok video kat lappy bancik..
hot story ngan adik...:) rahsia kita je kan?? sshhh
and to all gcm crew...really miss you all..ermmm...nenek!! ayu rindu nenek gak tp nenek tak leh baca blog ni..hehe.....lama kot tak balik rumah nenek....dah 2 bulan agak nye....
GIGS!!! owh..lama nye tak jumpe korang...best nye kalau still macam dulu...memekak sama2 kat ostel..tak de orang marah...:)) senior je ok..
macam2 aku teringat bila fikir pasal korang....sedih nye:'(



hah..papa j..rindu gler zaman sekolah..pakai uniform....tidur dalam kelas...pergi toilet masa cikgu mengajar...round2 satu sekolah time cikgu tak masuk kelas...
geng PRS aku,,,,(pasukan ronda sekolah)
kami ahli aktif tau...sume tau tu...bila cikgu takde bising tak fikir nak siapkan homework..
tp bila cikgu start mengajar and bukak je mulut macam2aku nak buat...siapkan keje physics laa..
mata nak tidur laa...owh..nikmat nye dunia di zaman sekolah!!!!!!!!!!!

sekarang aku ada new life..sama gak ngan korang sume...
tapi yg pasti serious aku mmg rindu gler kamu semua yg di atas....!!!!!!!!!



2 comments:

  1. hehehe...derite seorg perantau.....sob...sob....
    hah, kak ayu adeq ad cter lg hot....adeq tgok sendri...sumpah x tpu....cpat2 la blek ye....adeq excited sgt nk cter nie....okey, papehal pon best of luck k....^_^

    ReplyDelete
  2. ok...dek..akak mmg dah tak sabau nak balik ni..jangan lupe citer tu..simpan dulu k

    ReplyDelete