Friday, June 24, 2011

nasib baik

SALAM.

ya allah bersyukurnye aku still alive tau tak..erm,,ni semua gara2 nak pg SACC mall tadi..macam ni cerita dia...............................
jaln tu tak nampak kalau kereta datang coz ad pokok yang lindung,so..aku ni pon sengal g je la follow si nora..dia pon tak tau ad kereta kat jaln tu..maybe kereta tu laju sangat kot...

aku yg tanpa berfikir panjang aku pon straight g lintas jalan tu...tetibe aku nampak kereta and serious aku tak tau nak buat ape time tu..macam blank je otak aku ni..then,NASIB BAIK(seperti tajuk entry ni atas) si malin ni tarik tangan aku ke belakang..kalau tak,,tak tau la ape dah jadi kat aku coz serious kereta tu dalam 3-4 meter je dari aku..

plus lak aku yang blur ni boleh lak tak tau nak buat ape..ishh..teruk betul laa...

macam fobia la nak pg situ lagi..jalan die tu bahaya la..and kereta tu actually laju sangat..muncul macam tu je..


No comments:

Post a Comment